Schedule

 

Friday January 26th 2018
Time Duration Program
9.30 – 10.00 30 minutes Les Mills SPRINT
11.00 – 11.30 30 minutes Les Mills BODYATTACK
12.30 – 13.00 30 minutes Les Mills BODYCOMBAT
14.30 – 15.00 30 minutes Les Mills GRIT Cardio
15.30 – 16.00 30 minutes Les Mills BODYJAM
Saturday January 27th 2018
Time Duration Program
9.30 – 10.15 45 minutes Les Mills RPM
11.00 – 11.30 30 minutes Les Mills BODYCOMBAT
12.30 – 13.00 30 minutes Les Mills GRIT Cardio
14.30 – 15.00 30 minutes Les Mills BODYATTACK
15.30 – 16.00 30 minutes Les Mills SH’BAM
End of Show