Schedule

 

 

NOVEMBER 16, 2018
Time Class Duration
11:00am EVENT OPEN
11:30am – 12:30pm Vinyasa flow – Yoga- Jelena (Ambassador) 1 hour session
12:30pm – 1:15pm Dance & Tone – Viva Fit 45 min session
1:30pm – 2:30pm Hiit Cardio session- Adrenagy Gym 1 hour session
2:45pm – 3:45pm Julie Montagu Yoga Session 1 hour session
4:00pm – 4:45pm Zumba – Adrenagy Gym 45 min session
5:00pm – 6:00pm Sh’bam – Les Mills- Primal Gym 1 hour session
6:00pm – 7:00pm BodyAttack – Les Mills- Primal Gym 1 hour session
7:00pm – 8:00pm BodyPump – Les Mills- Primal Gym 1 hour session
NOVEMBER 17, 2018
Time Class Duration
11:00am EVENT OPEN
12:00pm – 12:30pm Weight loss Q&A – Jeremy (Ambassador) 30 min session
12:30pm – 1:00pm Crossfit Session – Haya(Ambassador) 30 min session
1:00pm – 1:45pm Dance & Tone – Viva Fit 45 min session
2:00pm – 3:00pm Hiit Burn Out – Jelena (Ambassador) 1 hour session
3:00pm – 4:00pm Julie Montagu Yoga Session 1 hour session
4:00pm – 4:45pm Hiit Cardio – Adrenagy Gym 45 min session
5:00pm – 6:00pm BodyAttack – Les Mills- Primal Gym 1 hour session
6:00pm – 7:00pm BodyPump – Les Mills- Primal Gym 1 hour session
7:00pm – 8:00pm Competition and Challenges – Primal Gym 1 hour session
End of Show