Main Stage – Day 1

FRIDAY, March 1st 2019
TimeClassDuration
9:00amEVENT OPEN
10:00am -10:15amSpartan Race – Spartan Arabia15 min session
10:30am – 11:00amHIIT workout – METAFIT45 min session
11:15am – 12:00pmFunctional Training- Multifit 30 min session
12:00pm – 12:15pmHula Hopping – LiveWell UAE15 min session
12:15pm – 1:15pmPrayer Time – Prayer Time1 hour session
1:15pm – 2:15pmJiu Jitsu – UAE Jiu Jitsu Federation 1 hour session
2:15pm – 2:45pmCrossfit Session- Mprove Fitness30 min session
2:45am – 3:30pmZumba & Functional Training – Multi Fit45 min session
3:30pm – 4:00pmHIIT workout – Simon Pepper30 min session
4:00pm – 5:00pmBody Combat – Tribal Sports1 hour session
5:00pm – 6:00pmDance Revolution/ Zumba – Erika – Tribal Sports1 hour session
6:00pm – 7:00pmBodyAttack – Tribal Sports1 hour session
End of Show