Main Stage – Day 2

SATURDAY March 2nd 2019
TimeClassDuration
9:00amEVENT OPEN
10:00am -10:15amSpartan Race – Spartan Arabia45 min session
10:30am – 11:15amZumba & Functional Training – Multifit 45 min session
11:30am – 12:00pmHIIT workout – Simon Pepper30 min session
12:00pm – 12:15pmHula Hopping – LiveWell UAE
12:15pm – 1:15pmJiu Jitsu – UAE Jiu Jitsu Federation1 hour session
1:15pm – 1:45pmCrossfit Session – Mprove fitness30 min session
1:45pm – 2:30pmZumba & Functional Training – Multifit 45 min session
2:30pm – 3:30pmDance Revolution/ Zumba – Erika – Tribal Sports1 hour session
3:30pm – 4:00pmHIIT workout – METAFIT30 min session
4:00pm – 5:00pmBodyCombat – Tribal Sports1 hour session
5:00pm – 6:00pmBodyAttack – Tribal Sports1 hour session
6:00pm – 7:00pmDance Revolution/ Zumba – Erika – Tribal Sports1 hour session
End of Show