Schedule

 

Friday January 26th 2018
Time Class Duration
9:15am – 9:45am Cardio – Boost Fitness 30 min class
9:45am – 10:00am Competition Win!! – Lacnor 15 mins
10:00am – 11:00am Mother & Child Tabata Fitness Session – Eva Clarke 1 hour class
11:00am-11:45am Yoga – Inner Seed 45 min
11:45am – 12:45am Zumba – Exhilaration Fitness 1 hour class
12:45pm – 01:00pm Competition Win!! – Guava Pass 15 mins
1:00pm – 1:45pm Hip Hop Dance Class – Motion Studios 45 min class
1:45pm – 2:00pm Competition Win!! – Lacnor 15 mins
2:00pm – 2:45pm Les Mills – SH’BAM 45 min
2:45pm – 3:45pm Les Mills – BODYPUMP 1 hr
3:45pm-4:45pm Les Mills – BODYATTACK 1 hr
4:45pm-5:00pm Cardio – Boost Fitness 15 mins
Saturday January 27th 2018
Time Class Duration
9:15am – 9:45am Grit Cardio – Abu Dhabi Country Club 30 mins
10:00am – 10:30am Interactive Q&A – Omar Al Duri 30 min class
10:45am – 11:45am Zumba – Exhilaration Fitness 1 hr class
11:45am – 12:00pm Competition Win!! – Lancor 15 mins
12:00pm – 12:45pm Jump Fit – Jennifer C Fitness 45mins
1:00pm – 1:45pm Yoga – Inner Seed*Please bring your own yoga mats 45 min class
2:00pm – 2:45pm Les Mills – BODYCOMBAT 45 mins
2:45pm – 3:45pm Les Mills – BODYPUMP 1hr
3:45pm-4:45pm Zumba – Primal Gym 1hr
4:45pm-5:00pm Competition Win!! – Lancor 15 mins
End of Show