Yoga Zone – Day 1

FRIDAY, March 1st 2019
TimeClassDuration
9:00amEVENT OPEN
9:00am – 10:00amBAX (ladies only) – Abu Dhabi Ladies Club1 hour session
10:00am – 11:00amYoga (ladies only) – Abu Dhabi Ladies Club1 hour session
11:00am-11:45amVinyasa Flow (Yoga) – Jelena Petelinkar45 min session
12:00pm – 1:00pmMeditation session to calm mind and increase focus – Zhuldik Kosh1 hour session
1:00pm – 1:45pmYoga for core strength – Stephanie Mulet45 min session
2:00pm – 2:45pmHatha Yoga – Chakra allignment – Zem- Yoga Therapy UAE45 min session
3:00pm – 3:30pmSoul Travel Meditation – Willy30 min session
3:30am – 4:30pmFit Flow (Yoga infused with HIIT )- YOGAONE1 hour session
4:30pm – 5:15pmYoga and meditation session – Dileep Nair45 min session
5:30pm – 6:00pmNatural Healing Home – Relaxation session – Manisha Dutta30 min session
6:00pm – 6:30pmBDK – Yoga for Mobility – YOGAONE30 min session
6:30pm – 7:00pmShow ends30 min session
End of Show