Yoga Zone – Day 2

SATURDAY March 2nd 2019
TimeClassDuration
9:00amEVENT OPEN
9:00am – 10:00amYoga (ladies only) – Abu Dhabi Ladies Club1 hour session
10:00am – 11:00amBAX (ladies only) – Abu Dhabi Ladies Club1 hour session
11:00am-11:45amYoga for core strength – Stephanie Mulet45 min session
12:00pm – 12:30pmPilates30 min session
12:30pm – 1:00pmSoul Travel Meditation – Willy30 min session
1:00pm – 1:45pmSun Salutation Flow – YOGAONE45 min session
2:00pm – 3:00pmYoga session to stretch and increase flexibility – Zhuldik Kosh1 hour session
3:00pm – 3:30pmNatural Healing Home (Relaxation session) – Manisha Dutta30 min session
3:30am – 4:30pmVinyasa Flow (Yoga) – Jelena Petelinkar30 min session
3:30am – 4:30pmLife coach session30 min session
4:30pm – 5:15pmPilates45 min session
5:30pm – 6:00pmFeed your cells (Expert talk) – FARAH30 min session
6:00pm – 6:30pmDeep Stretching with Mindfulness  – YOGAONE30 min session
6:30pm – 7:00pmDealing with stress workshop – SNEHA30 min session
End of Show